×

Change Language

×
×

Yritys

Kumilauttaretket ja Monipalvelu Kari Väisänen

Yrityksen toiminnan runkona on kiinteistön huoltotyöt niin mökeillä kuin vakituisesti asutuilla kiinteistöillä. Toimintaa tapahtuu pääasiassa Liperin, Kontiolahden ja Joensuun alueilla. Asiakaskunta on vakiintunut ja tullut vuosien varrella tutuksi, mikä kertonee yrityksen luotettavuudesta. Uutena toimialana aloitamme kumilauttaretkien järjestämisen. Lautan kotisatama on Liperin Heponiemessä, mutta toivomusten mukaan lauttaa siirrellään eri vesistöihin.

Historiaa

Monipalvelu Kari Väisänen on perustettu vuonna 2008. Alkuun nurmikon niittoa ja rantaruovikon niittoa. Polttopuut tulivat 2011 vuonna mukaan pienoistraktorin ja kuormaajan sekä klapikoneen hankinnan myötä. Yritystä on laajennettu maltillisesti ja se on omavarainen.

Kumilauttaretket

Ajatus lauttaretkien järjestämiseksi alkoi siitä kun useana vuonna olimme raivaamassa Taipaleenjokeen kaatuneita puita. Joella ei kuitenkaan ollut merkittävästi veneliikennettä. Mieleen tulikin kenelle tätä jokea raivataan ja menevätkö sekä työ, että raha hukkaan? Niinpä päätimme ruveta itse tekemään toimintaa joelle. Tämän jälkeen kysyntä johti muillekin vesistöille.

Kuvia Taipaleenjoelta Liperistä

Tutustu melontareitteihin

Lautan kotisatama on Liperin Heponiemessä, mutta toivomusten mukaan lauttaa siirrellään eri vesistöihin.