×

Change Language

×
×

Melontaretkiä tilauksesta

Melontaretket työhyvinvointipäiville, ryhmille ja perhelomalle

Melontaretki kuvankauniin Heponiemen maisemissa on ikimuistoinen kokemus. Etsitpä tekemistä työporukan, pienemmän ryhmän, perheen tai kavereittesi kanssa, Kumilauttaretket tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja ja melontareittejä kokea Pohjois-Karjalan kauneuden veden päällä. 

Vaikka kumilautan kotisatama sijaitsee Liperin Heponiemessä, voidaan melontaretkiä järjestää toivomustesi mukaan eri vesistöissä. Retket taittuvat leppoisasti niin luonnon rauhasta nauttien kuin kokien citymelonnan vauhdin Joensuun keskustassa. Meille tärkeintä on, että saat koettua kotiseutumme kauneuden ja vietettyä hauskan päivän kumilautan kyydissä.

Ajatus melontaretkien järjestämisestä alkoi siitä, kun olimme useana vuonna raivaamassa Taipaleenjokeen kaatuneita puita. Joella ei kuitenkaan ollut merkittävästi veneliikennettä. Niinpä päätimme ruveta itse tekemään toimintaa joelle melontaretkien muodossa. Tämän jälkeen kysyntä järjestää kumilauttaretkiä johti myös muille vesistöille.

- Kari Väisänen

Kumilauttaretkemme palkittiin myös yhtenä vuoden 2020 Timanttinen matkailu -liikeideakilpailun voittajista. Voittaneiden matkailuideoiden nähtiin täydentävän Joensuun matkailupalvelutarjontaa ja tukevan elämyksellistä luonnossa liikkumista. Kilpailun järjesti Joensuun kaupunki.  

Järjestämme tilauksesta melontaretkiä Liperin Taipaleenjoella ja muualla Pohjois-Karjalassa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, mikäli kiinnostuit reittivaihtoehdoistamme, haluat erikoisemman melontaretken ja pyydä tarjous!

Taipaleenjoen lähtö- ja tulopaikka on Liperin Heponiemi. Muut reitit asiakkaan toiveiden mukaan. Alla esimerkkejä reittivaihtoehdoista. Soita ja kysy lisää!

Turvallisuus:
Melojan olisi hyvä olla vähintään melan mittainen (140 cm), mutta keskellä voi istua lyhyempikin (lapsi).

Reittiesimerkkejä

Reitti 1

wave-img

Lähtö Siikakoskelta ja pikkubussilla Viinijärvelle, josta meloen takaisin Siikakoskelle.

Reitti 2

wave-img

Lähtö Heponiemestä ja pikkubussilla Viinijärvelle, josta meloen joko Siikakoskelle ja siitä pikkubussilla Heponiemeen, tai meloen koko matka (14 km) Heponiemeen, missä mahdollisuus saunomiseen ja ruokailuun.

Reitti 3

wave-img

Citymelontareitti. Lähtö Jokiasemalta Joensuusta, pikkubussilla Utraan ja meloen Pielisjokea Jokiasemalle, jossa on mahdollisuus saunomiseen ja ruokailuun. Tällä reitillä on mahdollisuus tutustua kaupunkiin joeltapäin virran viemänä ja rennosti meloen.

Varaa kumilauttaretkesi

Lautan kotisatama on Liperin Heponiemessä, mutta toivomusten mukaan lauttaa siirrellään eri vesistöihin.